Opmerkelijk

300 Kilo wegende vrouw bevalt van een baby die 20 KILO weegt. Dit is echt ongelooflijk!

Een vrouw dat 300 kilo weegt, is bevallen van een kind van maar liefst 20 kilo. Volgens West-Australische heralt is dit een van de grootste baby’s die ooit is geboren. Iedereen zag het niet aankomen dat de baby zo zwaar zou zijn. Het is de moeder gelukkig toch gelukt de 20 kilo wegende baby gezond op de wereld te laten komen. Het komt zelden voor dat een kind bij zijn geboorte 20 kilo weegt en dan vervolgens ook nog blijft leven.

De artsen hadden de bevalling groots voorbereid, ze hielden rekening met een geboorte van 3 of 4 baby’s, uiteindelijk waren ze verbaast toen ze zagen dat het slechts om één grote baby ging.

Natuurlijk de arts had weleens meerdere bevallingen meegemaakt van vrouwen die last hadden van obesitas, maar dit was toch wel een speciale bevalling. Voor deze bevalling kwam de zwaarst geboren baby uit Zuid-Afrika. Hij was bij zijn geboorte 17,2 kg en werd 1939 geboren. Deze Afrikaanse jonge is uiteindelijk 2,28 meter lang geworden.

Bekijk hieronder de video en de baby. Wat vind jij van dit verhaal? Laat het ons weten en deel het verder met je vrienden!

error: Content is protected !!