Videos

44 jaar geleden schreef Robert Plant dit nummer, deze versie is de mooiste die ik ooit hebt gehoord!

“Stairway To Heaven” is een ingewikkeld nummer om live te zingen op een andere manier, dit heeft vooral te maken door de opbouwende climax en de ingewikkelde zangstukken die in het nummer verwerkt zitten. De zangeres Ann heeft gelukkig alle touwtjes in handen, ze laat het publiek absoluut sprakeloos achter! De reactie van Robert toen hij dit hoorde was ook prachtig om te zien!

stairway-to-heaven-804x420

Wij hebben deze klassieker nog nooit op zo’n mooie manier gehoord, voor ons is dit absoluut een van de beste uitvoeringen aller tijden! Hieronder zie je het prachtige optreden, vergeet deze mooie uitgevoerde cover vooral niet te DELEN met je vrienden en familie op Facebook! Laat het ons weten als je ervan genoten hebt!

Loading...
DIT MOET JE ZIEN
12 voedingsmiddelen die je NOOIT in de koelkast mag bewaren Bewaar deze voedingsmiddelen NOOIT in de koelkast, vooral nummer 7!
10 symptomen van kanker die je waarschijnlijk negeert Negeer deze symptomen van kanker NOOIT, vooral nummer 7!
11 shockerende manieren waarop kokosolie je leven verandert Gezondheidsexperts zeggen dat kokosolie goed voor je is, maar DIT is wat ze je niet vertellen!
12 tips om voor ALTIJD van rusteloze benen af te komen Lees verder om erachter te komen wat de 12 tips zijn om jezelf te ontzien van deze afschuwelijke pijn.