Videos

Als de ruiter op de grond valt, doet zijn paard datgene wat niemand verwacht had. Het publiek kan zijn lach niet inhouden!

Wat wij bijzonder vonden is dat het paard niet stopt, om op zijn rijder te wachten. Het paard blijft niet op de man wachten, hij besloot iets heel anders te doen wat wij nog nooit gezien of meegemaakt hebben. Het paard heeft geen rijder meer op zijn rug, maar het paard loopt stevig door en vervolgd het circuit in zijn eentje, hij maakte het zelfs foutloos af! Het publiek kon hier ook erg om lachen, gelijk hebben ze.

ruiter

Gelukkig heeft de man niks gebroken of gekneusd, je kunt soms lelijk te recht komen als je van een paard afvalt. Heb jij zo iets weleens meegemaakt? Laat het ons weten. Zie hieronder de video. Vond je dit leuk? DEEL deze video dan vooral verder met je vrienden en familie op Facebook!

Loading...
DIT MOET JE ZIEN
12 voedingsmiddelen die je NOOIT in de koelkast mag bewaren Bewaar deze voedingsmiddelen NOOIT in de koelkast, vooral nummer 7!
10 symptomen van kanker die je waarschijnlijk negeert Negeer deze symptomen van kanker NOOIT, vooral nummer 7!
11 shockerende manieren waarop kokosolie je leven verandert Gezondheidsexperts zeggen dat kokosolie goed voor je is, maar DIT is wat ze je niet vertellen!
12 tips om voor ALTIJD van rusteloze benen af te komen Lees verder om erachter te komen wat de 12 tips zijn om jezelf te ontzien van deze afschuwelijke pijn.