Videos

Hij Heeft Beet… Maar Wat Hij Heeft Gevangen, Is Geen Vis!

Het moment van de waarheid, de visser haalde zijn draad op uit het meer, plotseling kwam hij tot de ontdekking dat hij geen vis aan de haak heeft geslagen maar dat hij een zeevogel heeft gevangen! Deze vogel duikt in het water op zoek naar voedsel en moet het aas van de visser hebben aangezien voor een snelle hap.

Gelukkig heeft de vogel het overleefd. De visser heeft deze beelden vastgelegd met de camera, even later heeft hij de vogel weer losgelaten om weer lekker te gaan vliegen en jagen met zijn soortgenoten. Zie hieronder de beelden. Wat vind jij van deze actie? DEEL deze leuke video verder met je vrienden op Facebook!

Loading...
DIT MOET JE ZIEN
12 tips om voor ALTIJD van rusteloze benen af te komen Lees verder om erachter te komen wat de 12 tips zijn om jezelf te ontzien van deze afschuwelijke pijn.
10 symptomen van kanker die je waarschijnlijk negeert Negeer deze symptomen van kanker NOOIT, vooral nummer 7!
11 shockerende manieren waarop kokosolie je leven verandert Gezondheidsexperts zeggen dat kokosolie goed voor je is, maar DIT is wat ze je niet vertellen!
12 voedingsmiddelen die je NOOIT in de koelkast mag bewaren Bewaar deze voedingsmiddelen NOOIT in de koelkast, vooral nummer 7!