Opmerkelijk

Hersenkraker; een kind van 10 lost deze puzzel sneller op!

Weet jij op welke nummer de geparkeerde auto staat?

De oplossing is super eenvoudig van dit vraagstuk. Kans is echter groot dat je flink je hersenen moet kraken om dit op te lossen. Weet je het antwoord niet meteen geen probleem. Hersenonderzoeker Mark Mieras geeft uitleg: “Kinderen geven zich makkelijker over aan wat ze zien dan wij”, vertelt hij. “Ze beginnen gewoon aan zo’n puzzel. Als volwassene wil je niet falen, dat merk ik aan mezelf ook”.

Kinderen doen vooral wat en schuwen het experiment niet. Op jonge leeftijd duurt je nog op je bek te gaan. Hou ouder hoe angstiger je word om dingen verkeerd te doen.

Ben je er al aan uit op welk nummer de geparkeerde auto staat? De oplossing staat op de volgende pagina.

Loading...
DIT MOET JE ZIEN
10 symptomen van kanker die je waarschijnlijk negeert Negeer deze symptomen van kanker NOOIT, vooral nummer 7!
12 voedingsmiddelen die je NOOIT in de koelkast mag bewaren Bewaar deze voedingsmiddelen NOOIT in de koelkast, vooral nummer 7!
12 tips om voor ALTIJD van rusteloze benen af te komen Lees verder om erachter te komen wat de 12 tips zijn om jezelf te ontzien van deze afschuwelijke pijn.
11 shockerende manieren waarop kokosolie je leven verandert Gezondheidsexperts zeggen dat kokosolie goed voor je is, maar DIT is wat ze je niet vertellen!