Het interieur van dit groene huis is echt indrukwekkend!

Het interieur is echt prachtig! Het huisje heeft veel lichtinval, waardoor het huis er al groter uitziet. Daarnaast heeft het huis veel prachtige details zoals een houten vloer en houten meubels. Achterin het huis bevindt zich de tweepersoonsslaapkamer. Daarboven is nog extra ruimte gebouwd waar je eventueel spullen in kan opbergen.

De woonkamer is niet groot maar wel groot genoeg om in het huis te kunnen leven. Het huis is 35 vierkante meter groot. Dit kun je ongeveer vergelijken met een klein 2 persoons appartement. Alle huizen worden gebouwd met duurzame houten materialen die minimaal 10 jaar meegaan zonder onderhoud. Je koopt in principe een nieuwbouwhuis waar je de komende jaren weinig kosten aan zult hebben op onderhoudsgebied.

De keuken is groot genoeg om met 2 personen te koken. Aan de andere kant van de slaapkamer bevindt zich nog een grote ruimte waar je eventueel nog een kleine logeerkamer van kunt maken. Op deze manier is het zelfs dus mogelijk om er met 3 personen in te slapen, aangezien de logeerkamer ook ramen bevat die open kunnen. Er is zelfs een grote koelkast aanwezig, en een ruime badkamer inclusief douche, wasmachine en droger

Kortom, dit huisje heeft alles wat je nodig hebt om in te leven. Daarnaast zijn veel van deze huizen op wegtrailers gebouwd. Hierdoor is het zelfs mogelijk om de wereld te ontdekken met je huis op wielen.

Zou jij in dit huisje willen wonen als je geen hypotheek kan krijgen en de vrijheid hebt om de wereld rond te reizen met je eigen huis?

Deel dit prachtige huis verder met alle avonturiers!