Videos

De hond wil graag naar binnen, maar niemand doet open. Wat hij dan doet? BRILJANT!

Honden zijn absoluut echte gezelschap dieren. Ze vinden het leuk als ze aandacht krijgen van mensen. Veel honden liefhebbers kunnen zich geen leven voorstellen zonder een lieve viervoeter, dit zal absoluut wederzijds zijn als je de hond goed behandelt. Natuurlijk ga je samen ook leuke tijden beleven, samen op vakantie met de auto met de caravan of lekker thuis met de familie. Ze zijn erg speels en vinden het leuk om te spelen samen. Maar er wordt altijd 1 ding vergeten.

Veel mensen beseffen minder hoe intelligent honden eigenlijk wel niet zijn. Het vermogen om dingen te leren is bij honden echt indrukwekkend! Ze willen alles leren en ze zijn er heel snel in. Dat is absoluut te zien in deze video!

hondd

Honden houden er ook echt van om lekker buiten rond te lopen in de frisse buitenlucht. Ze kunnen zich echt met zich eigen vermaken bijvoorbeeld in het bos, in de achtertuin of misschien wel op het strand. Toch willen ze op een gegeven moment weer graag naar huis naar hun baasje.

Deze hond was in de winterperiode naar buiten gegaan om te spelen en even lekker buiten rond te lopen, maar toch verlangde hij weer naar een warm plekje binnen. Alleen er was een probleem, de deur was dichtgewaaid. Op de volgende pagina zie je de slimme actie van de hond om toch weer binnen te komen!

Pages ( 1 of 2 ): 1 2lees verder»