Doe het zelf

Een kerstboom maken van één velletje papier? Het is helemaal niet moeilijk als je weet hoe!

Het is alweer bijna kerstmis, veel mensen zijn lekker wat dagen vrij om tijd door te brengen met familie of vrienden, maar er zijn ook genoeg mensen die lekker op wintersport gaan. Ben je nog op zoek naar een leuk of goedkoop idee voor in huis tijdens de feestdagen? Dan hebben wij een leuk idee gevonden voor je! Je kunt namelijk gemakkelijk je eigen servet kerstboom maken.

5ttta-ovcc-1-small-diy-cardboard-christmas-tre

Je hebt er weinig voor nodig, en deze kerstboom servetten zijn leuk voor op tafel! Leuk om met kerstdiner kerstboom servetten te maken die je kunt plaatsen op de borden van je gasten. Dit geeft een leuke extra gezellige kerstsfeer met je familie. Dit is ook erg leuk om het met je kinderen te maken. Op de volgende pagina zie je de video, daarin kun je bekijken hoe je binnen een paar minuten hele mooie papieren kerstbomen kunt maken.

Loading...
DIT MOET JE ZIEN
12 voedingsmiddelen die je NOOIT in de koelkast mag bewaren Bewaar deze voedingsmiddelen NOOIT in de koelkast, vooral nummer 7!
11 shockerende manieren waarop kokosolie je leven verandert Gezondheidsexperts zeggen dat kokosolie goed voor je is, maar DIT is wat ze je niet vertellen!
10 symptomen van kanker die je waarschijnlijk negeert Negeer deze symptomen van kanker NOOIT, vooral nummer 7!
12 tips om voor ALTIJD van rusteloze benen af te komen Lees verder om erachter te komen wat de 12 tips zijn om jezelf te ontzien van deze afschuwelijke pijn.