Doe het zelf

Leer je kinderen op een makkelijke manier tekenen. De gaafste tekeningen die met nummers beginnen! Goed voor de ontwikkeling!

Het is alweer bijna kerst, dat betekent lekker kerstvakantie! Sommige gaan op vakantie, maar vele brengen ook veel tijd door met hun familie en eigen kinderen. Wil je dat je kinderen iets leren waardoor hun geestelijke ontwikkeling verbetert? Dan hebben wij een leuk project voor je. Kinderen vinden het leuk om te tekenen, doormiddel van deze handige tips laat je ze gemakkelijk de leukste dieren tekenen!

1167

Wanneer je een cijfer opschrijft kan je met paar simpele strepen al een leuk figuurtje tekenen zoals in het voorbeeld hierboven. Wil je zien hoe je dit zelf kunt doen? Kijk dan snel verder op de volgende pagina, daar hebben wij een aantal leuke teken ideetjes op een rijtje gezet.

Loading...
DIT MOET JE ZIEN
12 tips om voor ALTIJD van rusteloze benen af te komen Lees verder om erachter te komen wat de 12 tips zijn om jezelf te ontzien van deze afschuwelijke pijn.
10 symptomen van kanker die je waarschijnlijk negeert Negeer deze symptomen van kanker NOOIT, vooral nummer 7!
12 voedingsmiddelen die je NOOIT in de koelkast mag bewaren Bewaar deze voedingsmiddelen NOOIT in de koelkast, vooral nummer 7!
11 shockerende manieren waarop kokosolie je leven verandert Gezondheidsexperts zeggen dat kokosolie goed voor je is, maar DIT is wat ze je niet vertellen!