Education

Leg je nog steeds toiletpapier op een openbaar toilet. Stop hiermee! Lees de reden.

Openbare toiletten zijn soms een noodzakelijk kwaad. Na een lange autorit naar het zuiden. Kan het toch wel eens gebeuren dat je bij een verlaten tankstation gebruik moet maken van het toilet. Veel dames hebben de neiging om eerst toiletpapier op de bril te leggen uit hygiënisch oogpunt. Waarschijnlijk denk je dat dit een prima oplossing is voor al die viezigheid op de bril. In dit artikel leggen we uit dat papier op de bril leggen juist onhygiënisch is.

Toiletpotten hebben een superslim design. Voor een lange tijd dachten de meeste mensen dat de wc-brillen een broedplaats waren voor bacteriën en andere viezigheden. Onderzoek heeft het tegendeel bewezen. Een toiletbril heeft een glad oppervlak. Daarnaast kunnen bacteriën zich nier vermenigvuldigen op de blote huid. Toiletpapier is daarentegen een heel ander verhaal.

Lees verder op de volgende pagina waarom.

Loading...
DIT MOET JE ZIEN
12 voedingsmiddelen die je NOOIT in de koelkast mag bewaren Bewaar deze voedingsmiddelen NOOIT in de koelkast, vooral nummer 7!
10 symptomen van kanker die je waarschijnlijk negeert Negeer deze symptomen van kanker NOOIT, vooral nummer 7!
12 tips om voor ALTIJD van rusteloze benen af te komen Lees verder om erachter te komen wat de 12 tips zijn om jezelf te ontzien van deze afschuwelijke pijn.
11 shockerende manieren waarop kokosolie je leven verandert Gezondheidsexperts zeggen dat kokosolie goed voor je is, maar DIT is wat ze je niet vertellen!