Videos

Dit lijkt een normale kerstboom, maar toen de verlichting uitging viel mijn mond open!

De Sint is alweer paar dagen geleden vertrokken naar Spanje, maar we hebben nog een leuk feest voor de boeg! Het gaat natuurlijk om kerst, veel mensen kopen deze dagen massaal een kerstboom, of hij staat al in de woonkamer dat kan ook natuurlijk. Je wilt hem natuurlijk altijd mooi versieren met kerstballen, lichtjes en andere dingen. Maar deze kerstboom is toch wel het beste van allemaal!

kerstboom-1-696x365

De eigenaar van deze prachtige grote kerstboom heeft er maar liefst 5 jaar aan gewerkt om de techniek te creƫren maar het resultaat mag er zeker wezen! Het lijkt ons een tijdrovend klusje om al die lichtjes op zijn juiste plek te krijgen. Deze kerstboom is maar liefst 3 meter hoog en het bestaat uit 7000 lampjes die zijn aangesloten op een computer met muziek. Op de volgende pagina zie je de prachtige beelden van de kerstboom!

Loading...
DIT MOET JE ZIEN
11 shockerende manieren waarop kokosolie je leven verandert Gezondheidsexperts zeggen dat kokosolie goed voor je is, maar DIT is wat ze je niet vertellen!
12 voedingsmiddelen die je NOOIT in de koelkast mag bewaren Bewaar deze voedingsmiddelen NOOIT in de koelkast, vooral nummer 7!
12 tips om voor ALTIJD van rusteloze benen af te komen Lees verder om erachter te komen wat de 12 tips zijn om jezelf te ontzien van deze afschuwelijke pijn.
10 symptomen van kanker die je waarschijnlijk negeert Negeer deze symptomen van kanker NOOIT, vooral nummer 7!