Doe het zelf

Maak binnen enkele stappen je douchetegeltjes en voegen weer als nieuw met deze 2 ingrediënten die iedereen thuis heeft staan!

Schoonmaken is geen pretje, maar toch moet het gebeuren. Want je wilt natuurlijk wel graag je huis schoonhouden voor jezelf en voor anderen. Een tijdrovend klusje vinden wij toch altijd wel de douchetegeltjes en voegen schoonmaken. Hiervoor haalde wij altijd duur reinigingsspul bij de bouwmarkt of supermarkt. Maar vanaf nu kun je het gemakkelijk zelf maken met 2 ingrediënten die je absoluut in huis hebt liggen! Dit bespaart je een hoop schoonmaakwerk en geld!

8e3f8439ed8b8c4dbde4360b640f2cae-469361299-1445020243

Deze schoonmaak tip werkt echt perfect om je douchetegels en vieze voegen weer blinkend schoon te krijgen. Dit kun je ook in de keuken uitvoeren, om de tegels en voegen bij het fornuis enzovoort weer te laten blinken alsof ze nieuw zijn! Het middel maak je zelf eenvoudig. Op de volgende pagina zie je precies hoe je te werk moet gaan.

Loading...
DIT MOET JE ZIEN
10 symptomen van kanker die je waarschijnlijk negeert Negeer deze symptomen van kanker NOOIT, vooral nummer 7!
12 tips om voor ALTIJD van rusteloze benen af te komen Lees verder om erachter te komen wat de 12 tips zijn om jezelf te ontzien van deze afschuwelijke pijn.
11 shockerende manieren waarop kokosolie je leven verandert Gezondheidsexperts zeggen dat kokosolie goed voor je is, maar DIT is wat ze je niet vertellen!
12 voedingsmiddelen die je NOOIT in de koelkast mag bewaren Bewaar deze voedingsmiddelen NOOIT in de koelkast, vooral nummer 7!