Videos

Mama dacht dat haar pups voor altijd weg waren, maar huilt van vreugde als ze weer met hen herenigd wordt

Als mensen veel stress hebben, of dat w veel emoties hebben dan uiten we dat soms op een extreme manier. De een schreeuwt het uit van woede, of de ander moet alleen maar lachen, maar huilen dat hebben we allemaal gedaan, toen we klein waren dagelijks! Maar hoe zit het precies bij dieren in het wild en bij huisdieren? Huilen die ook?

tranen

Wij als mens zijn er niet zeker van of wij de enige wezens zijn die huilen als we droevig zijn. Zouden honden en katten ook echt kunnen huilen dat ze een traantje laten? Deze moeder werd naar weken herenigd met haar verloren puppy’s, opeens doet ze iets onverwachts en erg aangrijpend wat lijkt op echt huilen! Op de volgende pagina zie je de beelden.

Loading...
DIT MOET JE ZIEN
12 tips om voor ALTIJD van rusteloze benen af te komen Lees verder om erachter te komen wat de 12 tips zijn om jezelf te ontzien van deze afschuwelijke pijn.
11 shockerende manieren waarop kokosolie je leven verandert Gezondheidsexperts zeggen dat kokosolie goed voor je is, maar DIT is wat ze je niet vertellen!
12 voedingsmiddelen die je NOOIT in de koelkast mag bewaren Bewaar deze voedingsmiddelen NOOIT in de koelkast, vooral nummer 7!
10 symptomen van kanker die je waarschijnlijk negeert Negeer deze symptomen van kanker NOOIT, vooral nummer 7!