Videos

Mama Koe Bekijkt Hoe 2 Mannen DIT Doen Met Haar Kalf, Maar Wat Er Seconden Later Gebeurt? WOW!

Jacqueline heeft een prachtige boerderij in de staat Washington. Ze werkt hier zelf ook als boerin en als imker. Ze heeft een aantal verschillende koeien waarvaan een van haar koeien in het jaar 2013 beviel van een kalfje. De volgende ochtend merkte Jacqueline iets vreemd bij de koe en de kalf. Ze rende meteen naar de koe toe, ze hoorde van een afstand al dat de moederkoe stond te loeien aan het hek van de koeienstal. Ze vertelde dat er geen kalf te vinden was, en nu?

koe

De boerin ging snel opzoek met haar man en zoon naar het jonge kalfje. Ze waren een tijdje aan het zoeken, natuurlijk in groot paniek want ze konden het kalfje niet 123 vinden. Ze moesten het kalfje natuurlijk snel vinden, anders was de kans groot dat die het niet zal overleven. Op de volgende pagina zie je de beelden, hoe ze uiteindelijk het kalfje gelukkig hebben gevonden, wij hadden dit niet zien aankomen!

Loading...
DIT MOET JE ZIEN
11 shockerende manieren waarop kokosolie je leven verandert Gezondheidsexperts zeggen dat kokosolie goed voor je is, maar DIT is wat ze je niet vertellen!
10 symptomen van kanker die je waarschijnlijk negeert Negeer deze symptomen van kanker NOOIT, vooral nummer 7!
12 tips om voor ALTIJD van rusteloze benen af te komen Lees verder om erachter te komen wat de 12 tips zijn om jezelf te ontzien van deze afschuwelijke pijn.
12 voedingsmiddelen die je NOOIT in de koelkast mag bewaren Bewaar deze voedingsmiddelen NOOIT in de koelkast, vooral nummer 7!