Videos

Moederpoes laat haar kittens kennismaken met een oude vriend. Wat ze toen deden verraste iedereen!

In de onderstaande video zie je hoe een moederpoes met haar kittens kennismaakt met een oude vriend, de oudere vriend is de hond van de buren. Het prachtige resultaat spreekt voor zich natuurlijk. Wij vinden het prachtig hoe deze dieren met elkaar omgaan, wat is dit toch een mooi gebaar! Zie hieronder de beelden.

Wij kennen zelf ook mensen die honden en katten hebben, zelfs mensen met een grote herdershond en 2 kleine kittens. De herdershond zorgt er heel goed voor alsof het zijn kinderen zijn! Zie hieronder de ontmoeting! Wat vind jij van dit leuke filmpje? Laat het ons weten en DEEL het vooral verder met je vrienden op Facebook!

Loading...
DIT MOET JE ZIEN
12 voedingsmiddelen die je NOOIT in de koelkast mag bewaren Bewaar deze voedingsmiddelen NOOIT in de koelkast, vooral nummer 7!
10 symptomen van kanker die je waarschijnlijk negeert Negeer deze symptomen van kanker NOOIT, vooral nummer 7!
11 shockerende manieren waarop kokosolie je leven verandert Gezondheidsexperts zeggen dat kokosolie goed voor je is, maar DIT is wat ze je niet vertellen!
12 tips om voor ALTIJD van rusteloze benen af te komen Lees verder om erachter te komen wat de 12 tips zijn om jezelf te ontzien van deze afschuwelijke pijn.