Interiøret til dette huset på 27 m2 vil overgå alle dine forventninger

Dette er et av de flotteste mikrohusene vi noensinne har sett. På bare 27 m2 er dette mikrohuset litt som en moderne gård, og det reflekteres også i interiøret. Du vil bli sjokkert når du ser at det har alt du trenger på innsiden. Til tross for at huset er lite, er det virkelig bra utstyrt.

Det blir stadig vanskeligere å få boliglån for å kjøpe et hus. Du må ha mye oppsmarte midler for å komme i gang, men det er svært sannsynlig at du blir avvist selv med kun en liten gjeld, som f.eks et studielån. Ved å vurdere et mikrohus som bolig vil du spare mye penger månedlig. Og tenk på hvor mye av det månedlige budsjettet ditt du vil ha til overs når kostnadene til forsikring og strøm er lavere.

Husets innside overgår alle forventningene dine.

Du kommer inn i den lyse, romslige stuen gjennom to store dører. Disse dørene, sammen med to takvinduer, gir deg massevis av naturlig lys, noe som gir hele huset en herlig atmosfære. Det finnes en elektrisk peis. Interiøret har en fresh følelse og de utildekkede stolpene gir det et landlig utseende.

Kjøkkenet er luksuriøst og fullt utrustet. Det er et komplett kjøkken, akkurat som i et vanlig hus. Det har mange store skuffer, noe som gjør oppbevaring av nødvendigheter enklere. Takket være den store vasken og den store luksuriøs gasskomfyren vil du aldri ha følelsen av at du mangler noe. Det er mye benkeplass, så du vil ha en koselig bar som enkelt har plass til to personer.

Kunne du tenkt deg å bo i en nydelig hus som dette slik at du kan spare masse penger? KDel da dette huset med vennene dine!