Videos

De Papegaai Doet Zijn Snavel Open. Als Je Hoort Wat Hij Geleerd Heeft, Mij Mond Viel Open!

Papegaaien en parkieten zijn de laatste jaren erg populair. Veel mensen nemen tegenwoordig een leuke pratende papegaai of parkiet in huis. Geef ze een mooie kooi of volière, geef ze veel aandacht en je hebt absoluut een leuke tijd met elkaar. Het leuke aan papegaaien vinden wij dat je ze woorden aan kunt leren. Papegaaien staan erom bekend dat ze je precies kunnen napraten met ook gewoon precies dezelfde klanken en dezelfde toon, bizar he? Maar deze papegaai kan iets heel bijzonders..

403886708

Deze leuke papegaai leeft zeer waarschijnlijk met een pasgeboren baby in huis. De papegaai heeft zich eigen namelijk een aantal klanken en tonen aangeleerd van de pasgeboren baby. De video is echt om te lachen! De papegaai kan de baby heel goed nadoen. Bekijk de beelden nu zelf op de volgende pagina hieronder.

Loading...
DIT MOET JE ZIEN
12 tips om voor ALTIJD van rusteloze benen af te komen Lees verder om erachter te komen wat de 12 tips zijn om jezelf te ontzien van deze afschuwelijke pijn.
12 voedingsmiddelen die je NOOIT in de koelkast mag bewaren Bewaar deze voedingsmiddelen NOOIT in de koelkast, vooral nummer 7!
10 symptomen van kanker die je waarschijnlijk negeert Negeer deze symptomen van kanker NOOIT, vooral nummer 7!
11 shockerende manieren waarop kokosolie je leven verandert Gezondheidsexperts zeggen dat kokosolie goed voor je is, maar DIT is wat ze je niet vertellen!