Doe het zelf

Deze sjaal is binnen 30 minuten af, zonder breinaald. Kijk hoe makkelijk dit gaat!

Het is alweer bijna kerstvakantie, veel mensen zijn lekker paar dagen vrij om lekker tijd door te brengen met de familie en vrienden. Lekker eten, drinken en gezelligheid staat natuurlijk om nummer 1, maar we hebben nog iets heel anders gevonden wat je kunt maken! Sommige mensen vinden breien lastig, maar zonder breinaalden is het helemaal gemakkelijk. We hebben een leuk doe het zelf project gevonden waarmee je zonder een breinaald een leuke sjaal of muts kunt breien.

sjaal

Als je deze tutorial op de volgende pagina eenmaal door hebt, is het een fluitje van een cent om zelf een warme sjaal of muts te maken! Zo kom je heerlijk lekker warm de komende winter door. Ze zijn ook erg leuk om te maken voor je kinderen of als verjaardagscadeau voor een vriend. Benieuwd naar de tutorial? Lees dan snel verder op de volgende pagina hoe je te werk moet gaan.

Loading...
DIT MOET JE ZIEN
12 tips om voor ALTIJD van rusteloze benen af te komen Lees verder om erachter te komen wat de 12 tips zijn om jezelf te ontzien van deze afschuwelijke pijn.
12 voedingsmiddelen die je NOOIT in de koelkast mag bewaren Bewaar deze voedingsmiddelen NOOIT in de koelkast, vooral nummer 7!
10 symptomen van kanker die je waarschijnlijk negeert Negeer deze symptomen van kanker NOOIT, vooral nummer 7!
11 shockerende manieren waarop kokosolie je leven verandert Gezondheidsexperts zeggen dat kokosolie goed voor je is, maar DIT is wat ze je niet vertellen!