Doe het zelf

Heb jij een stoffige verwarmingsradiator? Geen paniek, met deze geniale truc is ‘ie zo stofvrij!

De wintertijden zijn weer aangebroken, momenteel mogen we niet klagen met de temperaturen maar die zullen de komende weken nog wel dalen. De verwarmingen draaien weer volop je wilt het natuurlijk wel lekker warm hebben tijdens deze koude periode. Heb je weleens je verwarmingsradiatoren gecontroleerd of ze wel schoon zijn? Wij testen het van de week, maar kwamen erachter dat er veel stof achter en tussen de radiator verstopt zit. Hoe los je dit op?

verwarming

Als je stoffige verwarmingsradiatoren in huis hebt, dan heb je een grote kans dat de radiatoren niet volledig hun werk kunnen doen. Hierdoor geeft die minder warmte af is je huiskamer, slaapkamer of badkamer. Dit is natuurlijk zonde, want je wilt het wel warm hebben. Gelukkig hebben wij een simpele truc gevonden om er eenvoudig vanaf te komen. Op de volgende pagina lees je precies hoe je te werk moet gaan!

Loading...
DIT MOET JE ZIEN
10 symptomen van kanker die je waarschijnlijk negeert Negeer deze symptomen van kanker NOOIT, vooral nummer 7!
12 voedingsmiddelen die je NOOIT in de koelkast mag bewaren Bewaar deze voedingsmiddelen NOOIT in de koelkast, vooral nummer 7!
12 tips om voor ALTIJD van rusteloze benen af te komen Lees verder om erachter te komen wat de 12 tips zijn om jezelf te ontzien van deze afschuwelijke pijn.
11 shockerende manieren waarop kokosolie je leven verandert Gezondheidsexperts zeggen dat kokosolie goed voor je is, maar DIT is wat ze je niet vertellen!