Videos

Vader rent in grote paniek een supermarkt binnen, daar ziet hij zijn stervende kindje..

Voor deze supermarkt en de klanten begon deze dag heel anders dan normaal. Het begon rustig, mensen kochten gewoon hun dagelijkse boodschappen voor thuis. Maar midden op de dag, werd het een zwarte dag voor sommige klanten in de supermarkt. Een baby werd de supermarkt met paniek binnengebracht. De ouders waren in paniek, ze wisten niet goed wat ze moesten doen. Ze zagen dat hun kindje begon te stikken. De winkelmedewerkers en klanten zagen dit al snel toen ze binnen kwamen.

Ik zou precies hetzelfde gedaan hebben snel om hulp zoeken, op zulke momenten is het moeilijk de rust te bewaren. Gelukkig hielpen omringde klanten de ouders te kalmeren maar vooral het belangrijkste proberen om het kindje te redden van de dood. Op de volgende pagina zie je de beelden hoe de klanten de jonge ouders proberen te helpen hun kindje te redden.

Loading...
DIT MOET JE ZIEN
12 voedingsmiddelen die je NOOIT in de koelkast mag bewaren Bewaar deze voedingsmiddelen NOOIT in de koelkast, vooral nummer 7!
11 shockerende manieren waarop kokosolie je leven verandert Gezondheidsexperts zeggen dat kokosolie goed voor je is, maar DIT is wat ze je niet vertellen!
10 symptomen van kanker die je waarschijnlijk negeert Negeer deze symptomen van kanker NOOIT, vooral nummer 7!
12 tips om voor ALTIJD van rusteloze benen af te komen Lees verder om erachter te komen wat de 12 tips zijn om jezelf te ontzien van deze afschuwelijke pijn.