Videos

Vader rent in grote paniek een supermarkt binnen, daar ziet hij zijn stervende kindje..

Er ontstond een grote paniek in de supermarkt. Sommige gingen zich ermee bemoeien, andere mensen moesten huilen om de treurige situatie er hing een erg gespannen sfeer. Gelukkig was er één man die de rust bewaarde. De man probeerde langzaam de leiding te nemen en begon paar seconden later het kindje te reanimeren.

De vader van het kind kende deze man totaal niet. Maar hij besloot snel om de man 100% vertrouwen te geven. Achteraf blijkt dit zijn beste beslissing ooit! Wij moeten er niet aan denken om je eigen stervende kind in de armen van een vreemde te moeten leggen. In de onderstaande video zie je de knappe reddingsactie van de man. Dankzij hem heeft het kindje het wonderbaarlijk overleefd!

Hoe zou jij in deze situatie gehandeld hebben als ‘ouder’? Laat het ons weten en DEEL deze heldhaftige reddingsactie verder met je vrienden en familie op Facebook!


Loading...
DIT MOET JE ZIEN
10 symptomen van kanker die je waarschijnlijk negeert Negeer deze symptomen van kanker NOOIT, vooral nummer 7!
11 shockerende manieren waarop kokosolie je leven verandert Gezondheidsexperts zeggen dat kokosolie goed voor je is, maar DIT is wat ze je niet vertellen!
12 tips om voor ALTIJD van rusteloze benen af te komen Lees verder om erachter te komen wat de 12 tips zijn om jezelf te ontzien van deze afschuwelijke pijn.
12 voedingsmiddelen die je NOOIT in de koelkast mag bewaren Bewaar deze voedingsmiddelen NOOIT in de koelkast, vooral nummer 7!