Videos

Hij Vernederd De Supermarkt Medewerker Met Downsyndroom . Maar Kijk Goed Naar De Vrouw Achter Hem In De Rij.. Geweldig!

Wij horen helaas binnen onze vriendengroep maar ook via het nieuws regelmatig nieuws over conflicten die onder andere zijn ontstaan door het vormen van discriminatie. Wij zijn zeker tegen discriminatie en vinden dat iedereen gelijk behandeld moet worden. In de video zie je hoe een vrouw in een supermarkt reageert op het moment dat een andere klant een medewerker van de supermarkt met Downsyndroom publiekelijk vernederd.

down

Volgens de klant werkt de medewerker met het Downsyndroom niet snel genoeg, de man had weinig geduld en moest weer snel door naar een ander afspraakje. De man liet dit duidelijk tegen iedereen horen dat hij de arme jongen niet hard genoeg vond werken. Op de volgende pagina zien we de geweldige reactie van de vrouw hierop..

Loading...
DIT MOET JE ZIEN
10 symptomen van kanker die je waarschijnlijk negeert Negeer deze symptomen van kanker NOOIT, vooral nummer 7!
12 voedingsmiddelen die je NOOIT in de koelkast mag bewaren Bewaar deze voedingsmiddelen NOOIT in de koelkast, vooral nummer 7!
12 tips om voor ALTIJD van rusteloze benen af te komen Lees verder om erachter te komen wat de 12 tips zijn om jezelf te ontzien van deze afschuwelijke pijn.
11 shockerende manieren waarop kokosolie je leven verandert Gezondheidsexperts zeggen dat kokosolie goed voor je is, maar DIT is wat ze je niet vertellen!