Videos

Hij vroeg Philippe Geubels wat hij van bowlen vind, zijn antwoord liet iedereen heel Nederland lachen

Philippe Geubels kennen we allemaal wel. Philippe is een Belgische upcomedian die geboren is in Dendermonde in België. In 2007 werd hij via een programma van Canvas bekend. Momenteel zien we Philippe regelmatig te gast bij talkshows in Nederland. De laatste jaren is hij erg populair geworden. De presentator van het programma vroeg een vraag aan Geubels, zijn reactie zag niemand aankomen.

phillipe

De presentator stelt steeds vragen aan de Belg over bepaalde onderwerpen wat hij leuk vind en wat hij niet leuk vind. Hij maakt daar vervolgens een grap over waar wederom heel Nederland om moet lachen. Op de volgende pagina hieronder zie je zijn geniale grap.

Loading...
DIT MOET JE ZIEN
12 tips om voor ALTIJD van rusteloze benen af te komen Lees verder om erachter te komen wat de 12 tips zijn om jezelf te ontzien van deze afschuwelijke pijn.
11 shockerende manieren waarop kokosolie je leven verandert Gezondheidsexperts zeggen dat kokosolie goed voor je is, maar DIT is wat ze je niet vertellen!
12 voedingsmiddelen die je NOOIT in de koelkast mag bewaren Bewaar deze voedingsmiddelen NOOIT in de koelkast, vooral nummer 7!
10 symptomen van kanker die je waarschijnlijk negeert Negeer deze symptomen van kanker NOOIT, vooral nummer 7!