Education

Je wasmachine zit boordevol bacteriën – Met slechts 1 ingrediënt uit je keuken los je dit op!

Zou jij een week zonder je wasmachine kunnen? Voor veel huishoudens zou dit een hel zijn. Je zou er niet aan moeten denken om je was in een tobbe met een wasbord te moeten wassen.


Alhoewel we met een wasmachine de was schoonmaken vergeten we vaak het belangrijkste. De wasmachine zelf. Kan jij je nog herinneren wanneer jij je wasmachine voor het laatst hebt schoongemaakt. Waarschijnlijk niet. Terwijl het toch noodzakelijk is om regelmatig je wasmachine grondig te reinigen. Het is immers een bron van bacteriën. Je wasmachine reinigen is gelukkig niet moeilijk


Hoogstwaarschijnlijk heb je het middel al in je keukenkast staan. Je kan je wasmachine eenvoudig reinigen met een vaatwastablet! Hoe werkt deze methode. Je pakt een vaatwastablet. Belangrijk is om een vaatwastablet zonder plastic omhulsel te pakken. Deze tablet doe je in het bakje waar je normaliter het wasmiddel in doet. Dan draai je een wasprogramma van 40 graden. Het resultaat is een brandschonen wasmachine. Als je dit om de drie maanden herhaalt ben je er zeker van dat je wasmachine vrij blijft van schadelijke bacteriën.

Deel deze super handige tip met je vrienden!

error: Content is protected !!