Gezondheid

Welk nageltype ben jij?

Rechthoekige nagels


Zijn je nagels rechthoekig dan sta je met beide benen op de grond. Je bent van nature een leider. Veel mensen vertrouwen op jouw kundigheid. Je bent niet van de korte termijn. Besluiten maak je weloverwogen. Ook al kom je soms serieus over. Zo nu en dan hou je wel van een feestje.

Driehoek

Hebben je nageld de vorm van een driehoek dan ben je moedig en vastberaden. Je hebt passie maar soms ben je ook koppig. Voor velen ben je een rots in de branding. Je motto op het werk is niet voor niets werk slimmer niet harder.

Ovaal

Tref je iemand met ovalen nagels dan betreft een creatief persoon. Gezellig chaos is een kenmerk van deze persoon. Op tijd komen is lastig. Maar als der dan bent dan gaat het feest ook echt beginnen.

Unieke nagelriem

Jij bent niet in een hokje te plaatsen. Jou vreemde voorkeuren voor muziek, kunst en literatuur doet iedereen verbazen. Je enorme energy level inspireert mensen om tot het uiterste te gaan. Er zitten tegenstelling in jou. Het ene weekend zit je met een boek op de bank het andere weekend is het party hardy.

Ongelofelijk hoeveel hiervan klopt, wil je dat anderen ook een kijkje gunnen in hun persoonlijkheid. Deel dit dan met je vrienden op Facebook 🙂

error: Content is protected !!