Videos

Ze zagen dat deze leeuw zich verveelde dus besloten ze hem DIT te geven..

Dieren hebben net als mensen natuurlijk ook hun eigen persoonlijkheid met interesses en soms ook gekke trekjes haha. Deze leeuw genaamd Titan is daar een goed voorbeeld van. Deze prachtige volwassen leeuw leeft in een dierentuin van Johannesburg en heeft een grote hobby. Zijn hobby is niet spelen met andere leeuwen, nee zijn hobby is voetbal!

leeuw-1

De dierenverzorgers van Titan zagen dat hij zich eigen dagelijks steeds meer verveelde, hij speelde minder met soortgenoten dan eerst. Wist je dat leeuwen dol zijn op slapen, ze doen eigenlijk niets liever. In het wild is het natuurlijk heel anders omdat de leeuwen dan voor hun eigen eten moeten zorgen bewegen ze veel meer. Op de volgende pagina zie je Titan de leeuw in actie met zijn hobby!

Loading...
DIT MOET JE ZIEN
12 voedingsmiddelen die je NOOIT in de koelkast mag bewaren Bewaar deze voedingsmiddelen NOOIT in de koelkast, vooral nummer 7!
11 shockerende manieren waarop kokosolie je leven verandert Gezondheidsexperts zeggen dat kokosolie goed voor je is, maar DIT is wat ze je niet vertellen!
10 symptomen van kanker die je waarschijnlijk negeert Negeer deze symptomen van kanker NOOIT, vooral nummer 7!
12 tips om voor ALTIJD van rusteloze benen af te komen Lees verder om erachter te komen wat de 12 tips zijn om jezelf te ontzien van deze afschuwelijke pijn.