Doe het zelf

Zo Maak Je 3D Sneeuwvlokken Van Papier. Leuk Voor Op Het Raam Of In De Kerstboom!

Ben je nog op zoek naar leuke creatieve ideetjes voor de kerst? Stop dan met zoeken! Wij hebben een erg leuk idee gevonden voor kerst, leuk om dit met je kinderen/ vrienden te maken. Je maakt binnen enkele eenvoudige stappen prachtige gekleurde sneeuwvlokken. Deze sneeuwvlokken zijn leuk om op het raam te plakken of voor in de kerstboom te hangen. Met een aantal knutsel spullen maak je ze gemakkelijk zelf.

papier

Jong of oud, deze sneeuwvlokken zijn gewoon leuk om te maken voor de feestdagen, het voegt een leuke sfeer toe aan je woonkamer! Je kunt ze met allerlei kleuren en formaten maken. Leuk om een sneeuwvlok te maken voor je vrienden of familie! Benieuwd hoe je ze zelf gemakkelijk maakt? Lees dan verder op de volgende pagina hieronder!

Loading...
DIT MOET JE ZIEN
12 tips om voor ALTIJD van rusteloze benen af te komen Lees verder om erachter te komen wat de 12 tips zijn om jezelf te ontzien van deze afschuwelijke pijn.
11 shockerende manieren waarop kokosolie je leven verandert Gezondheidsexperts zeggen dat kokosolie goed voor je is, maar DIT is wat ze je niet vertellen!
10 symptomen van kanker die je waarschijnlijk negeert Negeer deze symptomen van kanker NOOIT, vooral nummer 7!
12 voedingsmiddelen die je NOOIT in de koelkast mag bewaren Bewaar deze voedingsmiddelen NOOIT in de koelkast, vooral nummer 7!