Zo verwijder je kosteloos krassen van je telefoon

Hoe zuinig je ook op je telefoon bent, vroeg of laat krijg je te maken met krassen op jouw telefoon. We appen, facebooken, mailen en navigeren de hele dag door. Met dat intensieve gebruik ontkom je bijna niet aan krassen. Met deze vijf tips verwijder je krassen als een pro!

Tandpasta
Ja echt, met tandpasta! Doe een beetje tandpasta op een wattenschijfje en wrijf met cirkelvormige bewegingen over de krassen. Neem tot slot en vochtig doekje en maak je telefoon schoon.

Baking soda
Neem twee delen baking soda en één deel water. Meng dit tot een dikke pasta. Pak een schone zachte doek en wrijf over de krassen van je telefoon. Zorg dat je altijd de resterende pasta van je telefoon verwijderd!

We hebben nog effectievere tips op de volgende pagina. Kijk snel verder!

Auto-krasverwijderaar
De meeste mensen hebben in de garage wel een fles krasverwijderaar staan. Je hebt maar een heel klein druppeltje nodig voor jouw telefoon. Wrijf dit in met een zachte doek. De krassen zijn hierna een stuk minder opvallend en soms zelfs helemaal verdwenen.

Schuurpapier
Een spannend klusje maar als je dit met beleid uitvoert is dit de meest effectieve manier! Zorg voor een stukje schuurpapier met een hele fijne korrel en ga zacht over je telefoon op krassen te verwijderen. Zorg alleen dat je niet te hard drukt, nieuwe krassen zijn zo gemaakt!

Plantaardige olie
Plantaardige olie is een hele zachte manier op de krassen tijdelijk te verwijderen. Als je het regelmatig herhaalt is het een prima oplossing. Doe een druppel olie op een zachte doek en wrijf zacht over je telefoon. Easy! Het heeft maar één nadeel, je broekzak kan er wel wat vettig van worden.

Krassen op je scherm verwijderen is een klus die je waarschijnlijk graag zelf doet, vooral als je geen verzekering hebt. Dan zijn bovenstaande behandelingen prima oplossingen om jouw scherm te herstellen. Heb je wel een verzekering? Ga dan vooral naar een specialist om de krassen te laten verwijderen. Wie van jou vrienden moet deze tips zien? Deel ze snel!