18 jaar geleden werd deze unieke zevenling geboren, en zo ziet hun leven er nu uit!

In 1997 beviel Bobbi McCaughey van maar liefst 7 kinderen. We weten allemaal dat 7 kinderen heel veel is en vooral in een keer! Bobbi bevestigde hiermee een record want er was namelijk nog nooit een zevenling geboren die het allemaal overleefden. Hoewel de geboorte van de gezonde zevenling een medisch wonder was, ging er vooral ook een helse beslissing aan vooraf.

De ouders twijfelden vooral of zij alle 7 de foetussen moest laten uitgroeien, met de risico’s die dit met zich meebracht bijvoorbeeld de grote zware bevalling? Uiteindelijk hadden Kenny en Bobbi ervoor gekozen om de natuur haar gang te laten gaan. Lees hieronder verder.

Nu alweer meer als 18 jaar later, zijn alle kinderen natuurlijk al officieel volwassen geworden en hebben ze allemaal grote plannen om naar de universiteit te gaan. Respect voor deze ouders hoe ze hun kinderen hebben groot gebracht! Dit vergt veel inspanning, tijd maar het kost ook een hoop centjes om de kinderen te onderhouden in de primaire en secundaire levensbehoeftes.
Bekijk hieronder de geweldige video hoe de zevenling er momenteel uitziet! Wat vind jij van dit verhaal? Laat het ons weten en DEEL dit verhaal vooral verder met alle ouders op Facebook!