Opmerkelijk

Pitbull verricht heldendaad door het redden van een jongetje van 9 dat door zijn moeder verdronken wordt.

how to buy prednisone for dogs Een heldhaftige pitbull redde een kind nadat zijn moeder hem en een broer in een rivier probeerde te verdrinken. De moeder Australische moeder zei eerder tegen een vriend te hebben: ‘Ik moet mijn baby’s verdrinken’.

http://oceanadesigns.net/wp-json/oembed/1.0/embed?url=http://oceanadesigns.net/edges/ De 27-jarige vrouw nam toen naar verluid haar oudste zoon van 9 mee in de rivier en hield zijn hoofd onder het water terwijl haar vijfjarige zoon keek en schreeuwde. Haar hond Picasso zag het tafereel en kwam direct in actie. Na een worsteling wist de 9 jarige te ontkomen en veilig aan de kant te komen

enter De vrouw werd dezelfde avond nog gearresteerd. Ze is nu belast met poging tot moord. Haar advocaat omschreef de dame in kwestie als’verward en boos’.
De advocaat vertelde in een persconferentie: ‘Ze is erg boos en echt, ik denk dat ik de indruk heb dat zij weet niet wat er aan de hand is, noch in juridische zin noch met wat ze haar kinderen heeft aangedaan.

De grootouders van de jongens hebben naar verluidt de autoriteiten eerder gewaarschuwd over het risico van de moeder van de kinderen nadat ze uit de gevangenis was vrijgelaten.
Een verklaring van hun advocaat liet weten: ‘We hebben aanzienlijke vertegenwoordigingen gedaan aan de familie- en kinderdiensten en het ministerie van correctionele diensten over het dreigende risico dat de kleine jongens aan de kaak stellen met de vrijlating van hun moeder uit de gevangenis.

De jongen is nu tijdelijk ondergebracht bij een pleeggezin. Ook onder de indruk van de heldhaftige daad van deze pitbull? Deel dit bericht met je vrienden.

error: Content is protected !!