5 super simpele tips om te besparen op boodschappen

Eén keer per week boodschappen. Deze tip gaat hand in hand met bovenstaande tip. Hierdoor wordt je maar één keer verleid door alles wat in de supermarkt ligt wat je eigenlijk niet nodig hebt. Meestal kom je met meer dingen thuis dan de bedoeling was. Als je dan iedere dag boodschappen doet kan dit flink oplopen.

Het combineren van ingrediënten. Maak optimaal gebruik van een aanbieding door een product zoveel mogelijk te gebruiken. Saai? Nee hoor! Zijn er bijvoorbeeld tomaten in de aanbieding kan je daar een heerlijke soep van maken, een lekkere pastasaus en ze natuurlijk gewoon door je salade doen.

Probeer een dag geen vlees te eten. We zijn het zo gewend om iedere dag een stukje vlees of vis te eten. Ons lichaam heeft het niet nodig en het scheelt flink in de kosten voor de boodschappen. Bijkomstig voordeel: Je eet meteen meer groenten.
Kies niet voor gemak. Alles wat je in de supermarkt koopt dat al bijna af is of je er mee helpt kost extra. Snijd je eigen kip en maak je eigen salade. Stop met kant en klaar eten kopen. Je zult zien dat het in tijd niet veel scheelt als je eenmaal niet anders gewend bent.

Wie moet deze super simpele bespaar tips lezen? Deel ze snel verder!