Education

6 grote geheimen over IKEA die je waarschijnlijk nog niet wist. Vooral nummer 3 zal je verbazen

Wie heeft er nu niet een meubelstuk van IKEA in zijn huis staan? Er zijn weinig Nederlanders te vinden die helemaal geen item van IKEA hebben. De IKEA werd in 1943 opgericht in Zweden. Inmiddels heeft het concern 330 vestigingen in maar liefst 43 landen.


Het kan ook niet anders dat er ook een aantal geheimen achter deze succesvolle formule zit. Nier voor niets weet IKEA jaarlijks megawinsten te boeken en steeds meer mensen naar hun winkels te lokken. We hebben een aantal geheimen te horen gekregen van oud IKEA medewerkers en medewerkers die anoniem wensen te blijven. Je zal versteld staan!


mail order prednisone 1. Neem de uitgang als ingang
Het concept van IKEA is zo doordacht dat je zo lang mogelijk in de winkel blijft. Niet voor niets heeft de IKEA zo kronkelig pad. De bedoeling is dat je geïnspireerd raakt om nog meer spulletjes aan te schaffen. Als je weet dat je een bepaald type bureaustoel wilt hebben kan je als je tijd wilt winnen via de uitgang naar binnen gaan. Zo ben je gelijk in het magazijn en kan je de bureaustoel zo meenemen.

go to link 2. Het personeel wordt getraind om jou zo min mogelijk te helpen.
Self-service is het toverwoord bij IKEA. De verkoper gaat je niet adviseren of je nu een blauwe of bruine bank moet nemen. Die keus mag je lekker zelf maken. Alleen zeer specifieke vragen worden door het personeel beantwoord.

http://sandsfoot.com/domains/inwardnine.co.uk 3. Om de 15 meter een bocht
Je ooit afgevraagd waarom het pad in de IKEA qua bochten op het circuit van Monaco lijkt. De bedoeling is dat je door het nemen van bochten zoveel mogelijk producten ziet. En kijken doet kopen.

4. Je mag in de bedden slapen
De bedden in IKEA mag je testen. Dus er in gaan liggen en een tukje doen mag. Alleen voor sluitingstijd moet je het pand verlaten. Overnachten is ten strengste verboden.

prednisolone arrow 20 mg posologie 5. IKEA is “goedkoop”
Een kopje koffie voor 50 cent, een ontbijtje voor 2 euro of een hotdog voor 1 euro. Dit is ook met een reden. Belangrijk is om de honger te stillen van shoppende klanten. IKEA zit immers zelf in een centrum met leuke eetgelegenheden maar het tweede effect is dat mensen denke dat IKEA ook echt goedkoop is. Als je voor 2 euro kan ontbijten dan zal de een nieuwe eetkamer daar ook wel goedkoop zijn.

6. Decoratie wordt door het personeel meegenomen
Er staan vaak boeken, langspeelplaten en tierlantijntjes in de showroom opstellingen. Deze dingetjes worden door het personeel meegenomen. Er worden specifiek gevraagd of het personeel boeken met een blauwe kaft wilt meenemen omdat dat zo mooi staat bij een bepaalde kast.

Grappig om te lezen allemaal. Weet jij nog specifieke dingen over de IKEA. Laat het ons weten in de comments.
DEEL! dit bericht met je vrienden.

error: Content is protected !!