Opmerkelijk

Dit 7 jarige meisje werd geboren met een hart buiten haar lichaam.

go to site Lees hier het verhaal van de 7 jarige Virsaviya uit San Diego. Het meisje was 7 jaar geleden te vroeg geboren. Haar lichaam was nog niet volgroeid. Haar hartje zat buiten haar lichaam. Artsen gaven haar weinig kans en konden de ouders weinig hoop geven. De kans was zeer klein dat Virsaviya het zou overleven. De combinatie van factoren, het kleine lichaampje en nog eens een hartje wat buiten het lichaam zat gaf haar weinig levenskansen. Een infectie of complicatie en ze zou het niet overleven. Virsaviya bleek een vechter.

buy prednisolone eye drops online

Deze aandoening komt voor bij 1 op miljoen kinderen. Deze aandoening wordt ook wel het thoracale-abdominale syndroom van Cantrell genoemd. Hierbij steekt het hart buiten het lichaam. Het hart wordt slechts beschermd door een vliesje. De kans op overleven bij deze aandoening is zeer klein. Het hart is zeer kwetsbaar. Zeker als het zich buiten het lichaam bevindt.
Virsaviya heeft het gelukkig overleeft. Complicaties zijn er helaas wel. Denk aan nierproblemen, ademhalingsproblemen en pijn aan haar blaas. Ze is al regelmatig behandeld voor een blaasontsteking.

Helaas is het de artsen nog niet gelukt om het meisje te opereren. Het risico is te hoog. De familie houdt nog steeds hoop. Door middel van alternatieve geneeswijzen proberen ze de pijn van het meisje te verzachten.

De moeder van Virsaviya is nu via Instagram een actie begonnen om geld in te zamelen om de dure operaties te kunnen betalen. Dit meisje is echt het voorbeeld van doorzettingsvermogen vreugde en hoop!

Seroquel buy DEEL dit bericht met je vrienden.

error: Content is protected !!