dieren

Deze aap vond een puppy alleen gelaten op straat, wat de aap dan doet zal niemand geloven!

http://soloways.ca/wp-json/oembed/1.0/embed?url=http://soloways.ca/portfolio-item/almond-croissant/ Je ziet helaas tegenwoordig steeds minder mensen die elkaar helpen en voor elkaar opkomen. Er zijn er gelukkig nog genoeg maar wist jij ook dat dieren ook elkaar kunnen helpen?

click here In dit mooie verhaal word dit zeker bevestigd. Deze aap zag een puppy op straat die alleen was en twijfelde geen seconde om dit beestje te redden en voor de puppy te zorgen. Iemand zag dit toevallig en besloot er foto’s van te maken en dit op Twitter te zetten.  Dit gebeurde in India en ze noemen deze aap dan ook wel de pleegmoeder van dit hondje, zie hieronder wat foto’s.

Ze zorgde voor de puppy alsof het haar eigen kinderen waren, ze gaf de puppy eerst zelf eten voordat ze zelf ging eten. Ze beschermde de puppy met haar eigen leven en kwam op tegen andere dieren zoals grotere en agressievere honden.

Het is duidelijk dat wij als mensen meer een voorbeeld moeten nemen aan dieren, dit is een mooi voorbeeld om te zien dat dit ook echt kan. Wat vind jij hiervan? Wij vonden het in ieder geval erg mooi om te zien!  buy Lyrica online ireland Deel dit bericht op Facebook en laat dit zien aan andere dierenliefhebbers! 

error: Content is protected !!