Deze alleenstaande moeder woont in een daklozenopvang maar wanneer haar baas haar spreekt, valt ze in shock neer!

Angel zo heet de alleenstaande moeder woont in daklozenopvang en werkt hard om rond te komen. Angel werd apart genomen op haar werk en ze had het idee dat ze iemand moest gaan inwerken. Ze wist echter niet dat dit haar manager was die undercover was gegaan..

Ze had niets in de gaten doordat de filmploeg zei dat ze gefilmd zou worden voor een bedrijfsdocumentaire. Mitchell Model is haar manager en werd compleet vermomd in de hoop dat Angel hem niet zou herkennen. Net als vele andere alleenstaande moeders hoopte Angel dat zij ooit een goede helpende hand zou vinden voor haar lastige levensomstandigheden en dat is precies wat ze krijgt dankzij het tv-progamma “Undercover Boss”.

Dit tv- progamma heeft als doel om undercover uit te vinden hoe medewerkers op de werkvloer functioneren. Soms eindigt dit met ontslag maar in de meeste gevallen, zoals deze loopt het goed af. De manager beseft dat zijn werknemers echt beter kunnen verdienen voor het werk dat ze doen.

daklozenopvang

Angel zei tegen haar manager “ik hou van deze baan maar het is niet altijd even makkelijk geweest”. Toen ze 25 was, werd ze zwanger en verloor zij haar oude baan als bedrijfsleider van een goed restaurant. “We zijn al een hele tijd dakloos en wonen daarom in een daklozenopvang” verteld Angel tegen de man waarvan zij denkt dat het haar nieuwe collega is. Het bijzondere hieraan is dat Angel gewoon alles aan hem vertelde en dat hij de macht had om haar leven compleet te kunnen veranderen. Mitchell was dan ook in tranen toen hij hoorde in wat voor situatie Angel momenteel zit.

Aan het einde van het filmpje onthulde Mitchell wie hij werkelijk is en hij verteld dat Angel gepromoveerd wordt tot assistent bedrijfsleider. Hiermee krijgt ze een salarisverhoging van 14.000 dollar (is 30.000 euro) per jaar. Toen Angel dit hoorde brak ze dan ook maar dan wacht er nog een verassing. Ze ontving namelijk ook nog een belastingvrije cheque van 250.000 dollar, wat neerkomt op 233.000 euro dit om een huis voor zichzelf en haar kinderen te kunnen kopen zodat ze niet meer dakloos is.

Angel barst in tranen uit en valt hierdoor op de vloer, een reactie die wij goed kunnen voorstellen. Wat mooi dat dit kan en zeker een welverdiende verassing voor Angel! Wat vind jij hiervan? Laat het ons weten!

DeelĀ dit bericht op Facebook met al je vrienden en familie!