Opmerkelijk

Deze automobilist ziet, dat er iets uit de auto voor hem wordt gegooid. Als hij herkent wat het is, schrikt hij zich KAPOT..

buy provigil drug Het is een heerlijke zonnige dag dat Mohamed Mediouni op de snelweg onderweg was naar huis. Er gebeurde die dag niks geks, tot Mohamed plotseling de auto voor hem rare bewegingen zag maken met zijn auto. Mohamed besloot om veilig wat meters afstand te houden van de bestuurder voor hem. Toch zag hij diegene voor hem opnieuw slingeren, even later werd er iets op straat gegooid.

buy cheap Pregabalin online auto1-1

http://dustinhallphotography.ca/halifax-wedding-photographer-dustin-hall-shannon-joe/ Opeens zag hij een groot bundeltje op straat liggen, gelukkig nam Mohamed op tijd afstand, anders was hij er vol overheen gereden. Met geluk kon Mohamed nog op tijd stoppen, omdat hij alert was en een raar gevoel had wat diegene uit het raam had gegooid. Diegene die voor hem reed, ging er razend snel vandoor. Wat werd er nou precies op de snelweg gegooid? Op de volgende pagina zie je de beelden, wij hadden dit totaal niet verwacht..

error: Content is protected !!