dieren

Deze baby kruipt voor de eerste keer. De reactie van de hond? Ik moet het steeds weer zien!

watch Het is altijd spannend als een baby voor de eerste keer in aanraking komt met de hond. Niet alleen de baby zal het spannend vinden maar als ouder voel je ook zeker de spanning. De baby kon zelfs al een beetje kruipen op de vloer. Toen de ouders de baby op de grond zette om hem kennis te laten maken met de hond kroop de baby er voorzichtig naartoe.

http://soloways.ca/fonts.googleapis.com/css?family=Abril Fatface:regular Deze seconden waren erg spannend, want je weet natuurlijk nooit hoe de trouwe viervoeter of baby zal reageren op elkaars aanwezigheid. De onderstaande beelden lieten toch iets zien wat de ouders vooraf nooit verwacht hadden.

De ouders hebben dit eerste moment van de baby en de hond vastgelegd op de camera, ze zullen dit moment zeker nog vaak terugkijken. Wij hebben het filmpje ook al meerdere keren bekeken met elke keer een lach op ons gezicht. Bekijk nu zelf de onderstaande video hoe de baby en hond op elkaar reageerde.

Wat vond jij van deze video? Laat het ons weten en http://oceanadesigns.net/wp-json/oembed/1.0/embed?url=http://oceanadesigns.net/envira/fireplace-surrounds/ DEEL de video vooral verder met alle dierenliefhebbers op Facebook!

error: Content is protected !!