Doe het zelf

Ze Bedekken De Muren Met Een Wirwar Van Tape En Gaan Er Vervolgens Met De Verfroller Overheen: Als De Tape Vervolgens Wordt Verwijderd, Is Het Effect Verbazingwekkend!

We hebben allemaal weleens wat geverfd. De een is schilder van beroep terwijl de ander alleen maar wat kozijnen heeft geschilderd. Wij hebben zelf ook wat uurtjes besteed met het verven in ons nieuwe huis. Het is natuurlijk leuk om je eigen slaapkamer, woonkamer of misschien wel babykamer een leuk kleurtje te geven. Deze kunstenaars gingen aan de slag om een kale babykamer om te toveren in iets prachtigs. Ze begonnen heel de kamer in te tapen. Je zag overal lijnen over elkaar lopen, maar waarom deden ze dit?

Nee de reden dat ze dit deden was niet om de plinten en vloeren te beschermen tegen ongelukjes. Dit koppel verwacht een tweeling, om die reden besloten ze om aan de slag te gaan met tape in combinatie met 12 verschillende kleuren. Dit moest absoluut de ideale babykamer zijn voor ze! Met behulp van wat tape konden papa en mama een bijzonder geometrisch patroon creëren. Het leuke van allemaal is dat dit absoluut niet moeilijk is!

Het echtpaar heeft er een geweldige video over gemaakt. In de onderstaande video leggen ze uit hoe ze te werk zijn gegaan, ze filmen de babykamer terwijl ze alle patronen aan het maken zijn met tape. Ze hebben uiteindelijk voor 12 kleuren verf gekozen om de kamer wat leuke kleuren te geven. In het begin dachten wij, wat gaan ze hier ooit van maken? Maar toen we het eenmaal zagen waren we meteen gekocht! Elk echtpaar kan dit gemakkelijk zelf thuis namaken!

Zie hieronder het prachtige resultaat! Wij waren erg verrast, wat een leuke zachte kleuren en wat zullen de kleine meiden hier blij van worden. Dit is absoluut een leuk doe het zelf project. Je hoeft niet handig te zijn om iets indrukwekkend te maken. Zie hieronder de handige video waarin ze meer uitleg geven over hoe je te werk moet gaan. Vind jij dit een leuk project? Deel het dan verder met je vrienden op Facebook!

error: Content is protected !!