Bejaarde fotografeert dagelijks wat hij in een tehuis te eten krijgt. De foto’s zijn schokkend. Zo ga je toch niet met onze ouderen om?

De 63 jarige Jurgen is erg ziek en daardoor zit die ook in een verzorgingstehuis gekluisterd, wat opzicht niet heel erg is natuurlijk.Dat een verzorgingstehuis geen 5 sterren hotel is natuurlijk dat begrijpt iedereen. Omdat het dagelijks eten zo onder de maat was besloot Jurgen elke dag foto’s te maken van zijn eten.
Hij plaatste de foto’s van het dagelijks eten op internet ( Sociaal Media ).

Aardappel pure met gemalen vlees en gemalen lever??

eten1

De foto’s zijn natuurlijk niet al te best zoals je kunt zien. Het zorgde voor best wat ophef op het internet. Jurgen wilt hiermee in strijd gaan met zijn verzorgingstehuis waar hij woont. Zeg nou zelf de gerechten zien er niet erg lekker uit.

Aardappel puree met jus?

eten2
Deze gerechten zijn slecht voor iedereen zijn gezondheid. Jurgen hoopt hiermee de aandacht onder iedereen te brengen hoe rampzalig het eten in sommige zorginstellingen wel niet kan zijn.

2 sneetjes brood met een pakje boter jam en 3 plakjes worst.

eten4

Dit betekent natuurlijk niet dat alle zorg instellingen in Nederland en in het buitenland slecht eten produceert. Wat vind je van dit eten wat Jurgen dagelijks voorgeschoteld krijgt? Deel je mening met ons in de onderstaande reacties op Facebook!