Videos

De camera gaat langs de mensen op de tribune, met een aantal onverwachte resultaten als gevolg!

Je ziet het regelmatig weleens op tv, of je maakt het zelf mee in een voetbalstadion of misschien wel een pop concert. Camera’s die contact zoeken met het publiek om leuke beelden op te vangen. Tijdens de Pro Bowl wedstrijd in Orlando, Florida, werkte de groep Ad Council samen met de National Football League om een prachtige en vooral een bijzondere boodschap onder de aandacht te brengen bij het publiek.

Tijdens het beroemde ritueel van de kiss cam, waarbij stelletjes elkaar een kus geven als de camera op hun gericht is, werden nu een aantal koppels gekozen om een specifieke boodschap over te brengen op zijn vriend/vriendin.

Tijdens deze wedstrijd zijn er een aantal prachtige beelden vastgelegd waarin de liefde ervan afspat! Ze hebben er uiteindelijk een leuke video over gemaakt die je hieronder kunt bekijken. We weten allemaal dat echte liefde geen religie kent, maar ook geen leeftijd, geen handicaps en vooral ook geen ras.

Zie hieronder de leuke beelden die ze uiteindelijk hebben vastgelegd, van sommige kiss cams waren we erg verrast wat het koppel vervolgens deed! DEEL deze leuke video verder met je vrienden op Facebook!

error: Content is protected !!