Videos

Deze Camera’s maken unieke opnamen van de geboorte van een orang-oetan. De beelden zijn echt fantastisch!

Je ziet het weleens op het nieuws op tv, in de kranten of op sociaal media voorbijkomen namelijk een geboorte van een nieuw bijzonder dier in een dierentuin. Je wilt er dan waarschijnlijk graag snel naartoe om het kleine dier met de mama te zien, maar vaak laten ze zich weinig openbaar zien, wat natuurlijk erg jammer is als je speciaal voor dat moment bent gekomen. Toch zijn er af en toe camera beelden van geboortes te vinden op het internet. Zo ook bij de geboorte van deze nieuwe Orang-oetan.

De beelden van geboortes van dieren zijn zeldzaam! Dit is een verhaal over een zeer zeldzame live geboorte waarvan de beelden nog nooit vertoond of gezien zijn! De moeders zijn erg discreet en beschermend voor hun baby’s. Dit maakt het dus moeilijk om mooie beelden te maken die vastgelegd kunnen worden op camera’s.

We zien orang-oetan moeder Dana die bevalt van Kea. De geboorte wordt door Durrell Wildlife Conservation Trust een “mirakel” genoemd. De beelden zijn vastgelegd en is momenteel helemaal viral gegaan op het internet. Je leest wel vaak in de krant dat er een speciale geboorte is van een wild dier, daar zie je wel een leuke foto bij van de baby maar van het proces krijg je helemaal niks mee! Met deze video kan je precies meekijken wat er allemaal gebeurd.

Je ziet meteen dat de moeder Dana haar moeders rol goed oppakt. Ze zorgt meteen vanaf minuut 1 dat haar baby geboren is goed voor der. De beelden zijn echt te schattig voor woorden! Zie nu zelf hieronder de leuke video. Wat vond je van deze video? Laat het ons weten en vergeet hem vooral niet verder te delen met alle andere dierenliefhebbers op Facebook!

error: Content is protected !!