Videos

De ceremonie wordt “onderbroken” door een stem op de achtergrond: De bruid draait zich om en… Barst in tranen uit!

Een bruiloft en alles wat erbij komt kijken wordt door veel mensen niet snel meer vergeten. De bruid en bruidegom vergeten de dag sowieso niet, maar velen gasten genieten er ook zeker van. Het is al spannend om een trouwlocatie te zoeken, of een trouwjurk uit te zoeken of wat dacht je van de trouwringen aan te schaffen bij de juwelier. aast de traditionele ceremonie bestaat een trouwdag uit vele activiteiten.

Een trouwdag bestaat meestal uit veel verrassingen. Het koppel in de onderstaande video werd tijdens hun ceremonie aan het altaar geconfronteerd met een enorme verrassing, wat ze niet hadden verwacht.

Tot dusverre liep de bruiloft van Neil en Tricia perfect. Totdat er tijdens de plechtigheid een geluid te horen is op de achtergrond, het verliefde koppel was bang dat iemand het er niet mee eens was dat ze gingen trouwen samen, maar dit bleek gelukkig niet het geval.

De stem op de achtergrond die de plechtigheden van Neil en Tricia onderbreekt komt als verrassing. Het was gelukkig niet iemand die hun tegen wou spreken. Het was het begin  van een prachtige flashmob met het nummer “How Great Thou Art”. Heel de trouwzaal  doet mee en het is een moment wat zowel het in huwelijk getreden koppen als de aanwezigen niet snel zullen vergeten. Wat een prachtig verhaal en wat een prachtige video!

Zie hieronder de video. Vond je dit een mooi verhaal? Deel het dan vooral verder met je vrienden op Facebook!

error: Content is protected !!