dieren

Chimpansee komt dame die hem heeft vrijgelaten na 18 jaar weer tegen. Zijn reactie is hilarisch

Chimpansees zijn zeer intelligente dieren.Door de bundeling van vaardigheden zijn wetenschappers ervan overtuigd dat een Chimpansee slimmer is dan een gemiddelde student.


Of deze uitspraak klopt durven we niet met 100% zekerheid te zeggen. Wat wel een bewijs van intelligentie is dit verhaal. De Chimpansees Swing en Doll waren vrijgelaten uit een proeflaboratorium. Ze werden onderworpen aan allerlei testen voor de cosmetische industrie. Onderzoekster Linda begeleidde de beesten.


Het doel van de begeleiding was om de beesten weer her op te voeden zodat ze terug konden naar een wildpark. Zo konden ze weer in de vrije natuur leven. Maar dan moesten ze wel bepaalde vaardigheden leren zoals het zoeken van voedsel en het herkennen van mogelijke gevaren. Onderzoekster Linda was nauw betrokken bij de heropvoeding. Tranen in haar ogen had ze toen de beesten terug naar de vrije natuur gingen. 18 jaar later was ze weer in het natuurpark. Ze was benieuwd of haar oude vrienden aan herkennen. De ontmoeting zie in je in onderstaande video.

Bij het zien van onderstaande video zal je gegarandeerd wegsmelten.

Deel dit bericht met je vrienden.

error: Content is protected !!