Een compleet vreemde houdt haar zoon vast en als ze later op internet kijkt geloofd ze haar ogen niet!

Als je kinderen hebt kan reizen toch wel een behoorlijke opgave zijn, vooral als ze nog klein zijn. Daarnaast is het vooral lastiger als je er meerdere hebt. Gelukkig zijn er altijd wel mensen die bereid zijn om een handje te helpen..

vreemd1

Coty Vincent heeft een prachtige tweeling en zij kreeg laatst hulp op een plek waar ze dit totaal niet had verwacht. Coty raakte niet heel lang geleden betrokken bij een auto- ongeluk. Ondanks dat alles met haar verzekering op orde was, werd ze gedwongen om tot die tijd een andere auto te huren. Ze ging hierdoor naar Enterprise Rent- A- Car. Ze hoopte vooral dat ze het snel had geregeld en er snel mee klaar kon zijn. De tweeling van haar is nog maar 11 maanden oud en Coty had geen kinderwagen waar beide kinderen in konden zitten.

vreemd2

Dus terwijl ze een auto aan het huren was bij een van de medewerkers, droeg ze maar beide kinderen op de arm. Maar toen kreeg ze plotseling hulp uit een onverwachte hoek. Een van de medewerkers, John hielp Coty en bood haar direct aan om een van haar zoontjes vast te houden. Zodat Coty een auto kon regelen en ze tenminste een arm vrij had. “Een van de meest meelevende en zorgzame mensen die ik in lange tijd heb ontmoet”, schreef Coty op haar Facebook.
“Er zouden meer mensen zoals John moeten zijn, die net even wat extra hun best doen.”

vreemd3

Coty was zo verrast door de geweldige service die ze kreeg, ook plaatste ze de foto van John met een van haar kinderen op Facebook. Na twee dagen wat ze totaal niet had verwacht had haar bericht op Facebook al meer dan 125.000 reacties gekregen. In deze harde en tragische tijd is het alleen maar goed om ook eens aandacht te geven aan mensen die gewoon vriendelijk willen zijn.

vreemd4

Het ging als een lopend vuurtje en al snel kreeg ook Enterprise Rent- A- Car het nieuws te horen over een van hun personeelsleden. Ze besloten zelfs om een duit in het zakje te doen en kochten een ruime tweeling-kinderwagen voor Coty. John kreeg ook een beloning voor zijn uitstekende service, zo zie je maar een klein gebaar kan een groot verschil betekenen! Ik vind het enorm mooi en goed om te lezen dat er zulke mensen zijn in de wereld. Wat vind jij hiervan? Laat het ons weten!

Deel dit bericht op Facebook met al je vrienden en familie!