Wat deze dakloze man voor de puppies van zijn hond doet verdient een applaus.

Honden zijn al meer dan 30.000 jaar getrouwe metgezellen van mensen. Ze beschermen ons, ze spelen met ons en bewaken ons huis of bedrijf.

Het is niet voor niets dat de hond de beste vriend van de man is. Maar soms zijn deze trouwe viervoeters ook afhankelijk van onze hulp. Emerson Aparecido de Albuquerque uit São Paulo (Brazilië) leeft al jarenlang op straat. Gelukkig is hij nooit alleen: zijn teefje, Julie, heeft hem nooit verlaten. Toen Julie onverwachts zeven puppies op de wereld zette, was het aan Emerson om de kleintjes te verzorgen.

Hij verzorgt de hele dag de kleine viervoetige vrienden en rijdt met ze door de straten van São Paulo. Hoewel hij vaak geld aangeboden heeft gekregen voor de puppy’s, heeft hij dat altijd geweigerd. ‘Ik verkoop geen vriend,’ zegt Emerson.

Om Julie’s castratie te kunnen betalen, besloot hij om vier puppies te verkopen. Drie puppy’s hield hij zelf. Het was geen makkelijk opgave voor Juli en Emerson om afstand te doen van de vier puppies. Bekijk hieronder de bijzondere video van Ermerson en zijn pups.

Deel deze video met je vrienden.