Opmerkelijk

Dames, pas op voor deze verschrikkelijke ruitenwissertruc

source url Internationale bendes hebben een nieuwe manier ontwikkelen om mensen en voornamelijk jonge vrouwen uit hun auto te lokken. Heb je ooit wel eens gehoord van de ruitenwisser truc?

http://tomcarter.co.uk/art-documentation/selected-commissions/joseph-beuys-utopia-stag-monuments/thaddaeus-ropac-joseph-beuys-utopia-at-the-stag-monuments-21/

De 19 jarige Cindy had recentelijk haar auto geparkeerd op een achteraf gelegen parkeerplaats. Ze had haar wekelijkse Spaanse taal les. Haar docente woont in een appartement in een niet zo prettige buurt. In gedachte liep ze naar haar auto stapte in en zag opeens een grote lap staf die om haar ruitenwisser was geboden.

cialis 5mg daily for sale Cindy had een vreemd onderbuik gevoeld dus ze besloot spoedig weg te rijden. Het overhemd ging niet weg door de ruitenwissers aan te zetten.

Het overhemd was strak om de ruitenwisser heen gebonden. Je had zeker wat tijd nodig om het te verwijderen. Doordat je even bezig bent is de aandacht van ongure types zo getrokken. Eenvoudig kunnen ze je besluipen. Methodes van criminelen worden steeds vernuftiger. Ze halen vele trucs uit.

Ben alert op deze methode! Rij je auto naar een veilige plek en verwijder daar het kledingstuk. http://aspenlogandbeetlekillpinefurniture.com/homepages-homepage-1-classic/ DEEL dit bericht om je vrienden te waarschuwen.

error: Content is protected !!