Dankzij deze tips heb je nooit meer last van koorts

Gember

Dit wondermiddel heeft vele gezondheidsvoordelen. Je kunt het verwerken in gerechten of er thee van zetten. Bij koorts heb je vaak weinig eetlust dus er thee van zetten is waarschijnlijk het makkelijkst. In gember zitten veel anti-bacteriële stoffen die je lichaam helpt de koorts te bestrijden.

Natte sokken

Deze tip is misschien een beetje apart maar dit kan de koorts echt verlagen. Doe je voeten voor het slapen gaan een kwartier in een emmer warm water. Hierna moet je sokken in nat water weken en aantrekken. Trek er vervolgens nog een droog paar overheen zodat niet heel je bed nat wordt en het water bij je voeten blijft. Je hersenen zullen nu een signaal ontvangen dat ze bloed moeten pompen naar je voeten en hierdoor wordt je bloedcirculatie hoger. En hierdoor zal de koorts sneller uit je lichaam gaan.

Vlierbloesem thee

Deze theesoort bevat veel anti-flammatoire stoffen en die bestrijden infecties en helpen ook tegen verkoudheid. Vaak heb je als je koorts hebt ook last van verkoudheid en vlierbloesem thee helpt dus zowel voor de koorts als verkoudheid. Zeker het proberen waard!

Probeer deze 3 tips zeker uit om snel van je koorts af te zijn!

Vond jij dit artikel nuttig? Deel het met je vrienden!