Opmerkelijk

Dappere mishandelde vrouw maakte dagelijks een selfie. De laatste foto’s zullen je shockeren!

Huiselijk geweld komt helaas voor in alle delen van de wereld. Van Nederland tot aan Rusland helaas is het iets wat voorkomt achter de voordeur. Gelukkig staat het bij vele overheden op de agenda om huiselijk geweld terug te dringen.


Helaas hebben vrouwen over de hele wereld niet allemaal dezelfde rechten. Er zijn culturen waar de man nog echt de baas is en de vrouw als enigste recht het aanrecht heeft. Gelukkig wordt er wereldwijd hard gewerkt om de vrouwenrechten tegelijk te trekken met die van mannen. In nederland hadden vrouwen pas vanaf 1917 kiesrecht. Zo zie je maar dat emancipatie zeer snel kan gaan.

In deze video zie je een foto collectie van Dzjena uit Kroatië. Het zijn selfies die genomen zijn in het zwaarste jaar van haar leven. Dzjena was altijd een levenslustige vrouw maar haar gewelddadige echtgenoot heeft daar veel aan veranderd. Ze is werkelijk door een hel gegaan. Gelukkig heeft ze tijdig het besluit genomen door professionele hulp in te schakelen. De Kroatische overheid gebruikt deze beelden als voorlichting tegen huiselijk geweld. Bekijk hieronder de video beelden. De beelden zijn ontroerend en shockerend tegelijk. Ze tonen een sterke dapper vrouw die zich heeft ontworsteld van haar gewelddadige man.

Aan huiselijk geweld moet een eind komen! DEEL daarom deze video

error: Content is protected !!