De binnenkant van dit grijze huisje is geweldig

Dit grijze huisje is geschikt voor maximaal 6 personen, het beschikt namelijk over 2 tweepersoonsbedden en een slaapbank. Daarnaast zijn alle vloeren van Braziliaanse pecanhout gemaakt. De woonkamer is te vinden aan de linkerkant van het huis en hier bevindt zich ook de slaapbank. Boven de woonkamer bevindt zich ook een liftbed die naar beneden gehaald kan worden om op te slapen en daarna weer naar boven gehaald kan worden voor meer ruimte in de woonkamer

De keuken is voorzien van alles wat je nodig hebt om te kunnen koken voor 6 personen. Daarnaast is het heel klassiek afgewerkt en is er veel ruimte om eten te kunnen bereiden. Er zit zelfs een oven, magnetron en een afwasmachine in.

Het huisje heeft ook een aparte badkamer met wasmachine en droger, een toilet en een douche. Daarnaast is er ook een kleine wastafel om je te kunnen wassen. Boven de badkamer bevindt zich de grootste slaapkamer die via een trap die ook als opbergkast dient naar boven kan lopen.

Bizar hoe ze dit hebben kunnen maken van zo’n kleine ruimte. Je kunt er gewoon in leven met zeker 4 personen. Ideaal als je wilt gaan rondtrekken en toch wat luxe wilt. Zie jij dit wel zitten, deel dit dan ook met je vrienden!