De manier waarop je een vuist maakt, onthult dit over je karakter

1. De vingers van de hand verbergen de duim

Hoe anderen je zien: Mensen zien je als een intelligent, enthousiast en creatief persoon.

Hoe je echt bent: je bent een slim persoon, je vrienden en familie zijn belangrijk voor je, maar je bent niet bang voor eenzaamheid.
Je bent over het algemeen heel sympathiek, maar je hebt meestal weinig vrienden, maar de vrienden die je hebt zijn heel waardevol.

In de liefde: je bent op zoek naar een rustig persoon die je het liefst heel je leven naast je wilt hebben.  Je vergeeft en vergeet gemakkelijk, iets wat zeer zeldzaam is.

2. De duim verbergt de andere vingers

Hoe anderen je zien: je hebt charisma, veel talent en mensen vertrouwen je. Je bent eerlijk, respectvol en bewonderenswaardig in de ogen van anderen, en dit maakt je een persoon die andere graag willen zijn.

Hoe je echt bent: Je handelt voorzichtig vanwege angst, je bent bang van de mogelijke gevolgen die je kunt krijgen bij een verkeerde handeling of uitspraak. Je bent altijd een persoon nodig die echt van je houdt.

In de liefde: In het begin van de relatie ben je vaak bang om je ware persoonlijkheid te tonen tegenover je vriend of vriendin.

3. De duim bedekt alleen de wijsvinger

Hoe anderen je zien: Je bent een aardig persoon waarbij je de aandacht van de mensen om je heen trekt. Je bent een nieuwsgierig en onderzoekend persoon.

Hoe je echt bent: Je bent een geweldig persoon. Je houdt van een rustige relaties tussen vrienden en familie.

In de liefde: Liefde is niet het belangrijkste in je leven, je vind het behalen van doelen belangrijk.

Klopt dit bij jullie? Deel het snel verder met je vrienden zodat hun er ook achter kunnen komen wat hun vuist zegt over hun persoonlijkheid!